Пълнени домати

Пълнени домати

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1304331512851
Пълнени домати1 / 2
31/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции2
"Ей така, за да ви се отвори апетит и да си изпиете аперитива с удоволствие - пълнени домати"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязваме лука, пушеното месо и гъбите на много ситно. Слагаме ги да се запържат хубаво. Доматите ги изрязваме, така че отгоре да остане капаче и ги издълбаваме. Поръсваме с малко сол и ги обръщаме наобратно, за да излезе водата.

Пълним всеки домат с плънката до половината или малко повече, но не догоре, за да има място за яйцето. Слагаме ги върху намаслена тава и чукваме по едно яйце.

Слагаме ги да се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути.

Изваждаме, поръсваме с магданоз и може да сервираме.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: