Свинско филе с гъби и кашкавал

31/01/2017
"Ние ще комбинираме филето с гъби и кашкавал, пък сметаната ако иска да ревнува "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 710
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се слага в марината от малко олио и горчица. Изважда се и се нарязва на парченца, които се нарязват на 2 см.

Добавя се към брашното сол. Парчетата се овалват в брашното и се изпържва в олио. Подреждат се в съд за печене.

Гъбите се почистват, нарязват се на ивици и се задушават в масло. Разпределят се и разстилат върху всяко парче от месото.

Отгоре се поръсва с кашкавал. Филетата се запичат при умерена фурна. Сервират се със сметанов сос.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар