Златен дамар

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4119601587511
Златен дамар2 / 2
31/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4-6 порции

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода сваряваме шкембето и езика, докато омекнат. След като се сварят и охладят ги нарязваме на кубчета.

Чесъна нарязваме на ситно.

В подходящ съд разтопяваме маслото и изпържваме шкембето и езика. Овкусяваме ги с вегетата, солта и черния пипер. Добавяме и чесъна, гъбения бульон и оставяме да се вари за 5-10 мин.

След това добавяме нарязаните на ивици гъби и кисели краставички. Оставяме ястието да се вари до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: