Пилешки дробчета на тиган

Таня ЛевеноваТаня Левенова
Готвач
2342k6772k3
Пилешки дробчета на тиган
Снимка: Таня Левенова
1 / 4
02/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
"Халба ледена бира и порция пилешки дробчета на тиган - това е най-прекият път към мъжкото сърце"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, чушката и морковът се запържват в олио и се изваждат от тигана.

Дробчетата, измити, подсушени и нарязани на едро, се слагат в същият тиган и заедно с маслото се пържат до готовност.

Към тях се добавят вече изпържените зеленчуци, разбъркват се добре и към тях се изливат виното и доматите (пасирани).

Прибавят се подправките и ястието се задушава, докато остане на мазнина.

Биреното мезе се сервира топло.

Пилешките дробчета на тиган са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: