Бутер баничка с шунка и моцарела

01/02/2017
"Някой може ли да познае за колко минути се изяжда тази великолепна баница със сочна плънка?"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 028
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете моцарелата и шунката на тънки ивици, а сиренето го натрошете. Върху дългата част на тестото сложете един ред от плънката.

Навийте на стегнато рулце и щом сте затворили добре плънката отрежете рулцето. Отново ред плънка, навивате и отделяте от листа.

Така до изчерпване на продуктите. Застелете тава с хартия за печене и навийте едно руло на охлюв.

Подредете около него останалите рула и сложете баничката в загрята фурна на 200 градуса. Печете около 20 минути или до приятен загар на тестото.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар