Сметаново пиле с топено сирене

02/02/2017
"Не се заричайте, че сте на диета. Ще си сипете допълнително, от опит го знаем "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 482
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата117
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото месо се овкусява с черен пипер и чесън и се запържва до златисто в сгорещено олио, като често се обръща.

Слага се виното, изчаква се да поизври и се добавят захарта, мащерката и босилекът. Кремсупата се разтваря с вода и сметаната.

В йенска тенджера се поставят сосът от кремсупата, месото и нарязаното топено сирене.

Пече се на 200 градуса до зачервяване на месото и сгъстяване на соса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар