Панирани пилешки сърца
Crumbed Chicken Hearts
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Мезета»Панирани пилешки сърца

Панирани пилешки сърца

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5012k
Панирани пилешки сърца1 / 3
19/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"Нищо чудно, че всички приятели се събират у вас, щом приготвяте такива невероятни вкусотии!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете пилешките сърца. Сложете ги с малко мазнина, виното и малко водичка да се задушат, докато хубаво омекнат. След това ги оставете в гевгир да се отцедят от излишната течност.

Забъркайте гъстичка каша от яйцата, брашното, сол и малко бира. Овалвайте пилешките сърца в панировката и ги пускайте в силно сгорещена мазнина да се изпържат равномерно до приятна кафевикава коричка.

Готовите панирани пилешки сърца отцедете върху решетка. Поднесете с резен лимон, малко накълцан магданоз и поляти с прясно изцеден лимонов сок. По желание може да нанизвате задушените сърца на шишче, да овалвате в панировката и да пускате шишчето да се пържи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 15
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: