Салата Българка

DayaDayaНовак24411
03/02/2017
"Традиционна българска салата, поднесена по атракционен начин."
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
32 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 666
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена32

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме пипера и го нарязваме на лентички (не много тънки ). Измиваме доматите и ги нарязваме също на лентички (както е показано на снимката).

С краставицата процедираме по същия начин. Ако желаете, можете да я обелите. Магданозът се нарязва на ситно, а морковът се настъргва.

Презентацията: В центъра на чинията слагаме настърганите моркови. След това си обграждаме с краставички. След краставичките нареждаме 1 ред домати.

Редуваме отново 1 ред краставички. По ръба на чинията слагаме пипера. С магданоза посипваме навсякъде и аранжираме по наш вкус. Овскусяваме с олио и сол (може и зехтин вместо олио).

Добър апетит!

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар