Рулца с кайма

Рулца с кайма
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 5
02/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
38 мин.
Общо
58 мин.
Порции
4
"За всеки гост - по едно вкусно рулце и хрупкава салата!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете лука и магданоза на ситно. Сложете каймата в купа, изстискайте хляба от водата и добавете всички останали продукти.

Омесете каймата, покрийте с фолио и оставете за 30 минути. Намазнете формите и разстелете част от каймата по дъното и стените.

Във всяка форма сложете от моцарелата, две варени яйца и нарязани шунка и краставичка.

Покрийте с останалата кайма, като притискате леко по краищата. Изпечете рулцата на 200 градуса около 30 минути.

Минете с нож по стените, захлупете с чиния и обърнете, за да извадите готовите рулца.

Бележка: Ползваме малки алуминиеви форми за еднократна употреба.

Рулцата с кайма са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка: