Гъби с четири сирена и кашкавал
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Гъби с четири сирена и кашкавал

Гъби с четири сирена и кашкавал

Нина ИвановаНина Иванова
Мастър Шеф
1114654452662
Гъби с четири сирена и кашкавал
Снимка: Нина Иванова
1 / 4
31/07/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Тези гъби с вино ли трябва да поднесем или ... ДА?"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Махаме пънчетата на гъбите и измиваме и гъбите, и пънчетата. Оставяме ги малко да се отцедят. През това време нарязваме пушеното сирене на триъгълничета.

Настъргваме синьото сирене, пармезана и кравето сирене. Намазваме дъното на тавичка с мазница и подреждаме гъбите. Първо слагаме малко масло и краве сиренето.

След това слагаме нарязаното пушено сирене и поръсваме с настърганите пармезан, синьо сирене и кашкавал. Накрая поръсваме със сол и черен пипер на вкус.

Пънчетата нарязваме и поставяме между гъбките в тавичката.

Печем пълнените гъби на 160 градуса около 30 минути.

Гъбите с четири сирена и кашкавал са готови.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: