Пържоли с риган

EfrosiaEfrosia
Джедай
9414k1014k
Пържоли с риган1 / 4
22/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинските пържоли и хубаво ги натрийте със сол, черен пипер и риган.

Оставете така за 30 минути. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте всяка пържола в брашно и изпържете месото равномерно.

След това ги прехвърлете в йенски съд с капак.

Добавете накълцания чесън, стрък пресен риган, полейте с виното и сложете да се пече за около 20-30 минути в загряна фурна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: