Пилешки крилца на фурна
Chicken Wings in the OvenPileća krilca iz rerne
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки крилца на фурна

Пилешки крилца на фурна

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
16/03/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Има две неща, на които не можем да устоим - хрупкави пилешки крилца на фурна и студена бира!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Крилцата се разрязват на две части и се измиват.

Приготвя се марината като лукът и морковът се нарязват на ситно, чесънът се пресова. Оцетът, олиото и соевият сос се смесват. Добавят се подправките, медът и нарязаните на ситно зеленчуци.

Крилцата се подреждат в тавичка и се заливат с маринатата. Покриват се с фолио и престояват в хладилник поне 3 часа.

Пекат се във фурна на 200 градуса около 1 час или до готовност. По желание можете да долеете 1 ч. ч. вода - получава се много апетитен сос.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
513
42
31
20
10
Дай твоята оценка: