Тарама хайвер

Bozhidar DimitrovBozhidar Dimitrov
Новак
1037366
Тарама хайвер
Снимка: Bozhidar Dimitrov
1 / 2
10/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1
"С удоволствие опитваме разядки всякакви, за да открием най-подходящата за всяко питие. И да си признаем - тази ни впечатли"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се накисва във вода. Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/.

С ръка стиснете накиснатия хляб да изтече водата и добавете към хайвера, разбъркайте.

Настържете лука, разбъркайте да се получи хомогенна смес. Започнете бавно да бъркате с миксера и добавяйте олио на тънка струя.

Трябва да стане като майонеза, но с една или две идеи по-гъсто. Може да се наложи да добавите малко вода, ако хлябът е изцеден много.

Накрая добавете сок от лимона/количеството си преценете вие/, разпределете на порции, украсете с маслини, копър и няколко пръчки солети.

Солета я чупите на 3-4 части. Правите ги на сноп/вместо вилица/ и гребвате от хайвера. Така се яде заедно със солетите. Получава се страхотен вкус.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: