Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Панирани Сиренца»Панирани с галета сиренца

Панирани с галета сиренца

magi yordanovamagi yordanova
Новак
9941522k
29/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2-3
"Хрупкаво мезе за всяка бира, вкусно предястие за приятели!"

Необходими Продукти

  • сирене - 500 г, твърдо
  • яйца - 2 броя
  • галета - 100 г
  • червен пипер - 2 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка, млян
  • чубрица - 1 к.л.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото се загрява в тиган. Сиренето се нарязва на парчета с големината на кибритена кутийка.

Получените плочки се потапят в разбитите яйца и се овалват в сместа от галета, червения, черния пипер и чубрицата.

Пържат се в сгорещена мазнина, отцеждат се върху лист кухненска ролка, после се подреждат в подходящ за сервиране съд.

За да останат хрупкави, сиренцата не се покриват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
511
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Частно лице
Частно лице
Сигурно са страхотни това ще се опита задължително !
14.04.2012 22:41
3