Домашен хляб с кисело мляко

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1457763686961
Домашен хляб с кисело мляко1 / 4
11/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
"Вместо да грабенете един готов хляб от магазина, вземете брашно и изненадайте приятно семейството си с домашно печен хляб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Киселото мляко и яйцето да са на стана температура.

Разбиваме ги и добавяме маята, солта, захарта, водата олиото и брашното. Омесваме хубаво и оформяне хляба.

Оставяме да втаса около 1 час и 30 минути на топло.

Печем на 200 градуса до зачервяване.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: