Камамбер с печен патладжан
Camembert with Roasted EggplantKamamber sa pečenim patlidžanom
gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Камамбер с печен патладжан

Камамбер с печен патладжан

Камамбер с печен патладжан
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
13/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
"Насладете се на изтънчения вкус на това предястие в компанията на скъпи за вас хора. Само така вечерта ви ще бъде съвършена"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете патладжана и го изпечете в загрята фурна до готовност. Отстранете люспите, нарежете го и го отцедете от горчивия сок.

Почистете лука и чесъна. Нарежете на ситно чесъна, лука, копъра и магданоза.

Смесете зеленчуковите съставки, овкусете със сол, ябълков оцет и зехтин.

Разрежете сиренето надлъжно, за да се образуват три кръгчета.

В подходящи чинийки за сервиране, сложете от зеленчуковата смес, след това парче камамбер, отгоре отново зеленчукова смес и завършете с декорация от чери домат. Поднесете като предястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: