gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Бисквитената торта на Тереза Маринова

Бисквитената торта на Тереза Маринова

Мария СимоваМария Симова
Гуру
2k17k3k18k21
Бисквитената торта на Тереза Маринова
Снимка: Мария Симова
1 / 9ВИДЕО
13/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
12
"Шампионско изпълнение, но ние не сме и очаквали нещо по-малко"

Необходими Продукти

  • ябълки - 4 бр. големи
  • канела - на вкус
  • кафява захар - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 400 г
  • орехи - 100 г
  • бисквити - 2 пакета Закуска
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете почистените ябълки, към тях прибавете канелата и половината счукани на по едро орехи.

Отделно смесвате сметаната и захарта, разбивате с миксер до разтопяване на захарта. В правоъгълна форма или тавичка започвате да редите тортата в следния ред:

Ред бисквити, ред ябълкова смес, ред сметана и отново бисквити до завършека на продуктите, като последният слой на тортата да е сметана. Поръсвате с останалите орехи върху сметаната.

Оставяте готвата бисквитена торта на хладно място да отлежи няколко часа и е готова за консумация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
510
40
30
20
10
Дай твоята оценка: