gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Задушена царевица с масло и копър

Задушена царевица с масло и копър

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3702k68k
Задушена царевица с масло и копър1 / 3
28/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене8 мин.
Общо18 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете добре царевицата от течността й. Загрейте маслото в тиган и сипете царевицата.

Разбъркайте и задушете за няколко минути.

Добавете накълцания чесън и разбърквайте с дървена шпатула за още няколко минути.

Накрая объркайте царевицата с сол на вкус и копъра.

Снемете и поднесете с резен лимон и малко настърган пармезан по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: