Грах чорба с пилешко месо

14/02/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2743456802
"Чорба ще е, пилешка и с грах, и обещаваме, че ще ви хареса страшно много "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 645
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и сварете бутчето. Изчакайте да изстине и го нарежете на ситно. Нарязания на ситно лук и чесън задушаваме в малко зехтин.

След това добавяме доматения сок. Когато изври течността от доматения сок местим продуктите в тенджерка и заливаме с гореща вода.

Когато ястието заври добавяме отцедения грах, пилешкото месо и овкусяваме с подправките /черен пипер, червен пипер, чубрица, сол и дафинов лист/.

Смесваме брашното с няколко лъжици вода, разбъркваме добре, добавяме към ястието и оставяме да ври още няколко минути.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар