gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Оригинално българско реване

Оригинално българско реване

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k4k5018k
Оригинално българско реване
Снимка: Admin
1 / 5ВИДЕО
31/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
8
"Предлагаме ви изпитана рецепта за един от най-обичаните от децата десерти - Българско реване"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте до гладък крем яйцата и захарта.

След това добавете брашното, пресято с бакпулвера и разбийте до хомогенна смес.

Сипете сместа в намазнена тава и сложете да се изпече в умерено загряна фурна.

Оставете да се охлади и го нарежете на парчета.

Кипнете прясното мляко, а отделно сварете за 5 минути сироп от водата и захарта.

Разбъркайте заедно млякото, ванилиите и захарния сироп.

След като течността се охлади, залейте равномерно реването.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
543
421
310
26
12
Дай твоята оценка: