Задушена сьомга
Poached Salmon

Задушена сьомга

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k5k
Задушена сьомга1 / 3
17/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции1
"Изискано и стилно ястие, създадено да впечатлява!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сьомгата се почиства и се отделя филето. В съд с капак се задушава заедно с нарязаният лук, оцета, виното и сметаната.

Рибата се изважда. При пробване с вилица тя трябва да се раздробява лесно.

Сосът се вари още около 3 мин. и се сервира отделно от филетата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: