Панирана сьомга

Панирана сьомга

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Панирана сьомга1 / 2
02/06/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
"Изключително вкусна панирана риба, която се приготвя буквално за минути!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделя се филето, измива се и се подсушава.

Разбива се яйцето, в което се потапя рибата и се овалва в галетата. Посолява се и се пържи в нагорещена мазнина.

Приготвя се соса като млякото се смесва с майонезата, кипва се и веднага се залива рибата.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: