Панирани свински сърца

24/02/2017
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517875
"Мезе ли бе да го опишеш, само докато го сервираме - и изчезна, а бирата си остана "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 720
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински сърца - 1 кг
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • олио - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре сърцата. Слагаме ги в дълбок съд, като във водата поставяме солта и черния пипер и варим до омекване.

Вадим, оставяме да изстинат и тогава ги нарязваме на тънко.

Разбиваме двете яйца в купа и всяко парче потапяме в яйцето след това в галетата и пак в яйцето.

Пържим в силно нагорещено олио до златист цвят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар