Гъска със зеленчуци

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4119561577711
Гъска със зеленчуци1 / 2
25/02/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции и ги сваряваме в подсолена вода до полуготово състояние. След това го изваждаме и го изпържваме за малко в маслото.

Когато го извадим в същата мазнина задушаваме всички зеленчуци, които предварително сме нарязали. Накрая към тях добавяме доматеното пюре и подправките.

Нареждаме половината зеленчуци в гювеч, а върху него слагаме месото. Отгоре слагаме останалите зеленчуци и добавяме бульона.

Слагаме в умерена фурна и печем около 1 час. накрая поръсваме с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: