Касапска чорба

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
1942k7041k1
12/12/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
"Касапска или не - това е любимата ни зимна чорба, защото сгрява сърцето и пълни стомаха и е толкова вкусна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на дребни късчета и запържете в олиото.

В тенджера налейте литър вода и прехвърлете късчетата да се варят. В същата мазнина запържете и праза с червен пипер, прехвърлете и него в тенджерата при месото.

След като е добре повряло месото и може да се къса, добавете в чорбата и изчистения измит ориз, долейте и зелевия сок, прибавете и нарязаното кисело зеле.

Ако е необходимо добавете сол. След като чорбата е готова направете застройка от брашното с хладка вода и оставете още няколко минути да поври.

Изпечете чушлетата на котлона и прибавете и тях. Овкусете с черен пипер.

Това е любимата ми зимна свинска супа!

Касапската чорба е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 11
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: