gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Печено Агнешко»Ароматни агнешки ребърца на фурна

Ароматни агнешки ребърца на фурна

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Ароматни агнешки ребърца на фурна1 / 4
06/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8 бр.
"Ако и вие сте лакомници като нас, към тази оригинална рецепта няма да останете безразлични, а защо пък и да не поглезите семейството си с тези вкусните агнешки ребърца"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Пригответе агнешките ребърца, като ги остържете от едната страна до кокал. Натъркайте ги добре със сол и прясно смлян черен пипер.

Смесете магданоза, лука, чесъна, розмарина, галетата и 1/2 от разтопеното масло и разбъркайте.

Загрейте другото масло в тиган и запържете равномерно агнешките ребърца.

Прехвърлете ги в тава и ги залейте с ароматното масло с подправките.

Сложете ребрата са се пекат в загряна на 230 градуса за 15-20 минути.

Рейтинг

5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: