Таскебап с телешко месо в гювеч
Tas kebap s teletinom u đuvečari
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Кебап»Таскебап с телешко месо в гювеч

Таскебап с телешко месо в гювеч

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2289292991k1
Таскебап с телешко месо в гювеч1 / 2
01/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
55 мин.
Общо
75 мин.
Порции
3
"Предизвикваме ви да опитате класически тас кебап, но с телешко, вместо свинско месо и да гласувате за своя фаворит"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на хапки месо се осолява, прибавят се нарязаните на филийки лук и олиото и се задушава на слаб огън.

Прибавят се нарязаният на дребно домат, дафиновият лист и чубрица и се залива с 1 ч.ч. гореща вода. Ястието се вари на тих огън, докато месото омекне.

Налива се виното, размива се брашното и се добавя.

Ястието се прехвърля в глинен гювеч и се запича във фурна 45 минути.

Сервира се с пюре от картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: