Кокошка с бира

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
4119631588421
Кокошка с бира1 / 2
01/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене150 мин.
Общо180 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме кокошката много добре. След това я нарязваме на порции, които задушаваме в маслото заедно с малко сол.

След това добавяме нарязаните лук и моркови и доливаме топла вода. Оставяме ястието да се вари около 30 мин.

След това слагаме всичко в тенджера под налягане и добавяме чесъна, подправките и бирата. Затваряме тенджерата и задушаваме около 1 час.

Когато ястието е готово, поръсваме отгоре със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: