Вратна свинска пържола с гъби в йенска тенджера.

gallia_turgallia_tur
Новак
29
9
02/03/2017
"За всеки мъж една такава пържола със сос е равносилна на обяснение в любов "
Приготвяне30 мин.
Готвене270 мин.
Общо300 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 846
  • Преглеждания за месеца79
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусявата пържолите, като ги поръсвате със всички подправки, соса, добавяте и малко олио. Престояват така около 2 часа.

Запържвате ги в мазнина, докато се запечатат добре.

В йенската тенджера на дъното слагате половината от нарязаните лук и гъби, след това нареждате пържолите, другата половина от зеленчуците и заливате с останалата мазнина от запържването на пържолите.

Наливате 1 к.ч. вода и печете вратните пържоли на 200 г за два часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар