gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Кашкавал в хрупкава коричка

Кашкавал в хрупкава коричка

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
4803k1k2k4
Кашкавал в хрупкава коричка
Снимка: Величка Щърбанова
1 / 4
03/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
"Супер бърз и супер вкусен аламинут, с който да изненадате приятно гладниците вкъщи"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Плочката кашкавал се поставя върху кората, загъва се от двете страни и се навива като плик.

В оребрен грил-тиган слагаме малко олио и когато се нагорещи достатъчно, поставяме завития кашкавал.

Печем от двете страни. Пликчето, започне ли да се надува, значи е готово.

Сервира се горещо с домати, краставици, зеле с моркови или други пресни зеленчуци.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: