gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печена сьомгова пъстърва

Печена сьомгова пъстърва

Dora GrozevaDora Grozeva
Помощник Готвач
1071k4219702
Печена сьомгова пъстърва
Снимка: Анонимен
1 / 6
02/08/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Вкусно предложение за хора със стил"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и подсушава.

Смесват се сол, черен пипер, лимонов сок и зехтин и се нарязват няколко скилидки чесън на ситно.

С тази смес се натрива отвътре и от вън, покрива се с лимонови резенчета под и над рибата, завива се във фолио и се пече на 200 градуса за 20 минути.

Накрая се отвива, за да се запече рибата за 5-10 минутки.

Печената сьомгова пъстърва е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка: