Мариновани крилца на грил тиган
Marinirana krilca na gril tiganju
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Мариновани крилца на грил тиган

Мариновани крилца на грил тиган

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Мариновани крилца на грил тиган
Снимка: Илияна Димова
1 / 4
05/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
3
"Перфектното бирено мезе вече ви чака в чинията, от вас само се иска да запишете рецептата и дадете един лайк вместо Наздраве!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре пилешките крила и нарязваме на бутче и крилце. Заливаме с вода. Слагаме сол и оставяме да се сварят, като внимаваме да не преварим.

Готовите крила изваждаме от бульона и отцеждаме. Слагаме в купа и поливаме леко с олио. Подправяме със соев сос, унисос, черен пипер, риган, джинжифил и лют/сладък червен пипер (количество подправки по вкус).

Разбъркваме добре крилцата с подправките и оставяме на хладно за 30 минути да се овкусят.

Подправените крилца печем до готовност от двете страни в намазан с мазнина грил тиган. Поднасяме с резенче лимон и пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: