Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна
Ražano-pšenični hleb u mini pekariРжано-пшеничный хлеб в хлебопечке
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в Хлебопекарна»Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3672k6111k2
Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна
Снимка: Станислава Армянова
1 / 6
06/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции12
"Това е то - слагате всичко в хлебопекарната, натискате копчето и - готово - получавате вкусен хляб с неустоима коричка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекарната се слагат водата, олиото, солта и захарта.

Двата вида брашно се смесват и се изсипват в кошничката.

Слага се маята най-отгоре, като не трябва да има допир с водата. Пуска се съответната програма за хляб - 750 гр. Полученият хляб в хлебопекарна е много вкусен.

Ръжено-пшеничният хляб в хлебопекарна е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: