Попска яхния с телешко
Onion Stew with Beef

Попска яхния с телешко

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3120k
Попска яхния с телешко1 / 2
11/08/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Лайк ако знаете защо яхнията се нарича попска или споделете, ако обичате крехко телешко"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на парчета месо се запържва в мазнината. Добавяме лук, нарязан на ситно. След като се позапържи, сипваме брашното и след него доматеното пюре. Запържваме отново, след което добавяме червения пипер и месото. Ръсим сол, черен пипер, добавяме дафиновият лист, виното и малко хладка вода.

Варим месото до омекване. Прибавяме предварително сварения в две води и задушен в мазнина арпаджик. Заедно с него добавяме и почистения чесън и червените домати.

Варим яхнията на тих огън до пълно омекване на месото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: