gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пълнени бутчета с богата плънка

Пълнени бутчета с богата плънка

Пълнени бутчета с богата плънка
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 6
10/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
"Отсега да си знаете, тези пълнени пилешки бутчета много бира пият, наистина много"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варените картофи или нарязваме на ситни кубчета, или настъргваме на ренде .

След което ги смесваме със сирената, яйцето, колбаса, който предварително сме нарязали на дребни кубчета, и подправките. Към готовата смес поставяме и 1/2 кутийка майонеза, като разбъркваме, за да може да се овкуси цялата смес.

Измиваме добре бутчетата. С пръсти внимателно отделете кожата от месото откъм отрязаната им широка страна.

Само я повдигнете, като внимавате да не я разкъсате. Правим нещо като джоб под кожата на самото бутче.

Колкото по-голяма част успеете да отделите, толкова по-добре. Разпределяме плънката между трите бутчета, като се стараем да има от плънката навсякъде.

Слагаме бутчетата в тава , Върху всяко бутче поръсваме с пикантина за пиле.

Ако месото не е достатъчно мазно може да полеете леко със зехтин или масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: