Задушена телешка пържола
Sautéed Steak

Задушена телешка пържола

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Задушена телешка пържола1 / 2
25/07/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Приготвянето на сочна телешка пържола не е трудно с наша помощ!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото месо се реже на пържоли и се начукват. Посолени леко се запържват в маслото и се изваждат.

В същата мазнина се запържва и лукът, когато се изпържи се прибавя брашното и доматеното пюре.

Връща се месото обратно и се добавя виното, морковите нарязани на кръгчета, кервизът, нарязан на ситно, няколко зрънца черен пипер и дафинов лист.

Заливат се с месен бульон и се варят на умерен огън в затворен съд до омекване на месото. Получения сос се поднася под пържолата.

Получава се страхотна сочна телешка пържола!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
55
42
30
20
10
Дай твоята оценка: