Пълнени картофи с печурки и шунка

10/03/2017
Станислава Армянова
отСтанислава АрмяноваИноватор35236366
"С такова предястие основно ястие не ви трябва, само шумна компания, червено вино и широка душа "
Готвене40 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо571
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се слагат в тенджера и се варят до полуготовност. През това време лукът се почиства и нарязва на ситно.

Задушава се със зехтина, после към него се прибавят гъбите и нарязаната шунка. Добавят се подправките и се оставя да се задушат. Когато картофите са готови, се обелват и се издълбават.

Пълнят се с готовата задушена смес. По желание могат да е поръсят с кашкавал или сирене. Пекат се във фурна до златисто.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар