Агнешка супа Тин

Агнешка супа Тин

тинтин
Новак
276772k
Агнешка супа Тин1 / 3
14/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4-5
"Когато един майстор готви агнешка супа, може да си запишете рецептата или да дойдете с голяма купа за супа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитото месо заливаме с 3 литра студена вода. Като заври слагаме 1 ч.л.сол. Варим до готовност на месото.

Запържваме нарязаното сварено месо и нарязания на ситно лук в мазнината. Добавяме червения пипер, разбъркваме и заливаме с бульона от варенето на месото. Варим 40 минути и добавяме фидето и джоджена, и варим още 10-15 мин.

След около 30 минути, малко да поизстине супата, застройваме с добре разбитото яйце и кисело мляко.

Рейтинг

5 4
4 6
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: