Предястие с яйца за Великден
Egg Appetizer for Easter
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Великденски Яйца»Предястие с яйца за Великден

Предястие с яйца за Великден

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Предястие с яйца за Великден1 / 2
14/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
23 мин.
Порции
2-4
"Когато имате толкова много яйца за празника, как да не приготвите това великолепно предястие"

Необходими Продукти

  • яйца - 5 броя сварени
  • рачешки рулца - 5 броя
  • майонеза - 2 с.л.
  • сметана - 1 с.л. заквасена
  • сол
  • черен пипер
  • копър - 2 с.л. накълцан + стръкчета за украса
  • оцет - 1 с.л.
  • маруля - 1 - 2 листа за украсата
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете яйцата на половинки и разпределете белтъчните кошнички в чиния.

Жълтъците, заедно с нарязаните рачешки рулца, майонезата, сметаната, оцета, копъра, сол и черен пипер на вкус пасирайте до гладка смес.

С така получения дип напълнете яйцата.

Направете украса от стръкчета пресен копър, а посредата сложете лист маруля и едно разнището рачешко рулце.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: