Пържени филии с прясно мляко

19/04/2012
Ivan Cankov
отIvan CankovНовак7
"Понякога нарочно купуваме повече бял хляб, за да може като изсъхне да направим сочни пържени филийки "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
  • Преглеждания общо21 511
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се нарязва на еднакви филии. Млякото се затопля и се смесва с разбитите като омлет яйца.

Всяка филия хляб се потопява в сместа и се изпържва до златисто в тиган със сгорещената мазнина.

Филиите се се наръсват с пудра захар, смесена с ванилията.

Сервират се горещи.подобни рецепти тук

5 12
4 4
3 0
2 0
1 0

Коментари (5)

Таня Арабаджийска
Поръсих с канелена захар, стана супер.
0
0
Наталиа Петрова
Аз добавям ванилията към яйцата и така ги изпържих, отгоре ги поръсвам само с пудра захар.
0
0
Ирена
Ирена
20.08.2013 15:32
Разбивате яйцата като за омлет и от тях взимате 2 с.л. и ги добавяте към прясното мляко.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв