gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Реване»Северозападно реване

Северозападно реване

ViktoriaViktoria
Чирак
62387134261
Северозападно реване
Снимка: Viktoria
1 / 2
23/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
"Казват, че най-вкусното реване се прави в Северозападна България, оставяме на вас да прецените"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко.

Взимаме дървена лъжица, с която ще разбъркваме сместа. Добавяме брашното заедно с бакпулвера и след това гриса.

В предварително намазнена и набрашнена тава изсипваме сместа. Печем на 160 градуса до готовност. След като се опече, оставяме да изстине и нарязваме пожелание.

В тенджера изсипваме водата и добавяме захарта. Сиропът е готов, когато почва да се сгъстява. Махаме от котлона и изсипваме ваниловата есенция.

Оставяме леко да се охлади, но да не е студен, и заливаме реването.

Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране.

Северозападното реване е готово.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: