Сладка палачинкова торта Йоткер

18/04/2012
Денислава
отДениславаНовак74
"Честно, спечелихте ни още на торта, но щом разбрахме, че е и палачинкова ... Идваме!"
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 306
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе палачинките с минимално количество мазнина. Пригответе пудинга като го размиете с малко от млякото, а останалото се оставя да кипне с захар на вкус и после го добавяте, оставя се да кипне до пълна гъстота.

Застелете широка купа (около 22 мм) с фолио и го намокрете. Подреждат се продуктите в следния ред: Обилно пудинг, палачинка, плодове като се стараете краищата на палачинката да не опират в купата.

Завършете с палачинка покрита с малко крем, това ще е основата на тортата.

Сложете купата в хладилника за 4-5 часа и когато пудинга се стегне обърнете купата внимателно върху тортена чиния. Отлепете хартията от повърхноста на пудинга.

Пригответе сладкарския крем-сметана и намажете тортата отгоре като декорирате с плодовете. Оставете за 1 час в хладилника.подобни рецепти тук

5 10
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

каролина
каролина
01.01.2014 19:52
Тортата стана много добре много ми хареса пак ще си направя такава юткер торта пробваите и вие може да ви хареса
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв