Свинска джолан чорба

Невена Блажева ИвановаНевена Блажева Иванова
Помощник Готвач
1952k7132k1
Свинска джолан чорба
Снимка: Невена Блажева Иванова
1 / 4
18/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
8
"Три думи, които могат да накарат сърцето на всеки мъж да потрепне - Свинска джолан чорба"

Необходими Продукти

  • свински джолани - 2 бр.
  • лук - 1 глава
  • морков - 1 бр.
  • чушка - 1 бр.
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • домати - 1 ч.ч. консерва
  • олио - 2 с.л.
  • за застройката
  • жълтъци - 2 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • черен пипер
  • девесил
  • люти чушлета - сухи
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете джоланите и обезкостете.

В подходящата тенджера сложете вода да заври, налейте олио, прибавете наситнения лук, настъргания морков, нарязаната чушка и обезкостеното месо от джолана.

Добавете към чорбата почистения и измит ориз, след като заври оризът, прибавете доматите. В края добавете солта.

Варете свинската супа до готовност. Свалете от котлона и направете застройка от жълтъците и брашното.

Подправете със черен пипер и девесил, люти чушлета и напитка, която да гаси огъня от лютото.

Свинската джолан чорба е много вкусна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
58
40
31
20
10
Дай твоята оценка: