gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Маринован свински дроб

Маринован свински дроб

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
3083k6831k3
Маринован свински дроб
Снимка: ГЕРГАНА ЯНКОВА
1 / 4
22/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
"От нас да знаете - този дроб пие много бира и вино"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете свинския дроб в дълбок съд с вода и малко сода. Оставете за около час да се отцеди от кръвта. След това извадете и подсушете.

В купа смесете соевия сос с подправките /сминдух, черен пипер, кимион, къри и сол/. Изсипете сместа при дроба и разбъркайте добре.

Покрийте със свежо фолио и оставете в хладилник за 2 часа, а ако имате време може да го оставите и за по- дълго. Оваляйте в брашно и изпържете в сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: