Хайвер с грис
Kavijar od griza

Хайвер с грис

Драга МишеваДрага Мишева
Чирак
57295105261
Хайвер с грис
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 6
22/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
"Вече избрахте ли с кое питие ще поднесете това ароматно мезе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса. Върнете отново на котлона и варете докато се сгъсти.

През това време може да си нарежете лука и да го смесите с останалите съставки /без яйцата/. Когато грисът е сгъстен, махнете от котлона и добавете лучената смес.

Изсипете в чиния и украсете с варените яйца. Може да поднесете както за предястие, така и за гарнитура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: