gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Песто»Песто с авокадо

Песто с авокадо

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
3712k68k
Песто с авокадо1 / 2
20/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
"Ароматно песто, което няма търпение да бъде сервирано на трапезата ви!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете наполовина авокадото, отделете двете половини и извадете ядката.

Издълбайте авокадото с лъжица и го сложете в кухненски робот или блендер.

Добавете накълцания чесън заедно с магданоза, босилека и пармезана.

Пасирайте до хомогенност и полека през отвора добавете мазнината и оцета при непрекъснато пасиране.

Накрая овкусете със сол и черен пипер. Ако е прекалено гъсто, може да разредите пестото с авокадо с малко водичка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 8
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: