Пролетна зелена яхния с телешко сърце
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Яхния»Пролетна зелена яхния с телешко сърце

Пролетна зелена яхния с телешко сърце

Потребител#184319Потребител#184319
Иноватор
3299954784752
Пролетна зелена яхния с телешко сърце
Снимка: Потребител#184319
1 / 2
22/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
"Пролетта идва със свежи зелении, а ние знаем как да приготвим най-вкусната пролетна яхния"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Телешкото сърце се нарязва на парченца. Тъй като телешките карантии се варят по-трудно е препоръчително да го сварите в тенджера под налягане. По този начин изисква около час, за да се свари.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва. Почистен, измит и нарязан се добавя и спанакът и задушаваме при лука за кратко.

Доматите се нарязват на малки кубчета или се настъргват. Добавяме заедно с подправките и изчакваме да изврат.

Прибавяме сърцето с част от бульона и чукваме яйцата, без да бъркаме, за да се пошират.

След 5 минути яхнията е готова за сервиране и консумация.

Пролетната зелена яхния с телешко сърце е много вкусна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: