gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Пълнен чернокоп на фурна

Пълнен чернокоп на фурна

Тодорка СпасоваТодорка Спасова
Чирак
45353137404
Пълнен чернокоп на фурна
Снимка: Анонимен
1 / 5
31/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3
"Лекарите казват веднъж седмично да се яде риба, а ние казваме - опитайте нашия пълнен чернокоп на фурна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства от вътрешностите, измива и посолява.

Приготвяне на пълнежа: Чесънът и орехите се счукват, към тях се прибавят нарязани на много ситно маслинки, копърът, щипка сол и зехтин.

Обърква се добре и с така получената смес се напълват коремчетата на рибката.

След като е напълнена, се нарежда в тавичка и поръсва с подправките и малко зехтин.

Пече се в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност.

Може да се сервира с картофена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: