Супа с рулца от раци

01/04/2017
"Бърза и нестандартна супичка, която няма търпение да бъде опитана и оценена от вас "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 203
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • фиде - 1 к ч.
  • брашно - 1.с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • захар - 1 с.л.
  • царевица - 250 г
  • рулца от раци - 1 опаковка
  • праз лук - 2 стръка
  • зеленчуков бульон - 2 кубчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме праза на парченца, рулцата от раци на колелца.

Заливаме със студена вода праза, към него добавяме бульончетата. Оставяме да поври и след това прибавяме нарязаните на колелца рулца,

Добавяме царевицата и фидето и оставяме да ври още около 5/7 мин, като прибавяме и предварително разтвореното брашно в 3-4 с.л. вода.

След това слагаме оцета и водата и всичко заедно се вари до пълна готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар