Щрудел с грис
Strudel with Semolina

Щрудел с грис

EfrosiaEfrosia
Джедай
9635k1016k
Щрудел с грис1 / 2
24/04/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4-6
"Вкусен, още по-вкусен, най-вкусен, щрудел с грис!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете и разбъркайте заедно гриса, брашното, 1 ч.ч. захар и бакпулвера.

Ябълките обелете, настържете на едро ренде и ги объркайте с останалата захар, канела и ванилия. Разделете ги на 3 равни части.

Намаслете добре тава и разстелете равно 1 ч.ч. от грисовата смес, отгоре 1 част от ябълките и редувайте така докрай.

Последният пласт трябва да е от ябълки и целият щрудел с грис се полива равномерно с разтопеното масло.

Сложете го да се изпече в умерено загрята фурна, а след като е готов, го поръсете с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: